Tarkistathan, että sinulla on yläkuvan mukainen nokkavipuliitin öljysäiliössäsi!

Sakaraliittimillä varustettuihin toimituskohteisiin ei toimiteta öljyä enää 30.6.2018 jälkeen. Turhasta käynnistä veloitamme 50 € käyntimaksun asiakkaalta. Lisätietoa liittimen vaihdosta Öljyalan tiedotteesta >>

Ei  koske maatalouden farmarisäiliöitä.

 

Toimitusehdot

Öljyn hinta määräytyy tilauspäivän mukaan.

Pienin tilausmäärä on 500 litraa. Toimituksen jäädessä alle 1000 litraan perimme pientoimituslisän 50 €.

Normaali toimitusaika on 0-5 työpäivää.

Kuljetusliikkeellä ja myyjällä on oikeus kieltäytyä toimittamasta öljyä mikäli

  • asiakkaan laitteisto ei ole määräysten mukaisessa kunnossa, esim. ylitäytön estin ei toimi tai sitä ei ole lainkaan.
  • säiliöautolla ei ole esteetöntä ja turvallista pääsyä purkupaikalle.
  • purkupaikalla on turvallisuuden vaarantavia puutteita.

Polttoöljy laskutetaan asiakkaalta. Maksuehto on 14 pv netto. Laskun voi maksaa 1-5 kuukausierässä. Ostoksesta ei makseta Bonusta eikä osto kerrytä bonusostokertymää.
Erissä maksettaessa ensimmäinen erä maksetaan 14 pv laskun päivästä ja seuraavat erät 30 pv edellisestä eräpäivästä. Maksuajan vuotuinen korko on 20%.

Asiakkaan luottotiedot tarkastetaan Suomen Asiakastiedon rekisteristä. Maksuhäiriötilanteessa myyjällä on oikeus vaatia etukäteismaksu. Asiakkaaseen ollaan tällöin yhteydessä. 

Antamasi tiedot tallennetaan Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan polttoöljykaupan asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi kerätään ja käytetään polttoöljytilaussopimuksen toteuttamiseen, polttoöljytilauksen toimittamiseen ja laskuttamiseen sekä mahdollisiin muihin polttoöljytoimitukseen liittyviin yhteydenottoihin. Eepee Öljypalvelun tietosuojainformaatio >>

Myyjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat myyjän saamista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista. Myyjä ei myöskään ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteiden virheellisestä varastoinnista, käsittelystä tai asiakkaan säiliön epäpuhtauksista.

Mahdolliset huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa toimituksesta.