ABC Polttoöljy

Eepee Öljypalvelu myy NEOTin toimittamia kevyitä polttoöljyjä, joita käytetään kiinteistöjen öljylämmityksessä sekä dieselmoottoreiden polttoaineena muun muassa työkoneissa. ABC Polttoöljy on rikitöntä ja se palaa puhtaasti ja tasaisesti. Tuotetta on saatavilla kesä- ja talvilaatuisena.

Premium moottoripolttoöljy (MPö) on tarkoitettu moottorikäyttöön ja se sisältää lisäaineita jotka mm. pitävät moottorin puhtaampana ja näin vähentävät kulutusta

Kevyen polttoöljyn verotus on dieselpolttoainetta matalampi ja tieliikenteessä sitä ei saa käyttää. Kevyen polttoöljyn tunnistaakin punaisesta väristä. Tankkiin joutuessaan polttoöljyyn lisätty väriaine värjää voimakkaasti myös polttonestejärjestelmän. Tieliikennekäytössä polttoöljystä rangaistaan veropetoksena.

Kevyen polttoöljyn kaupallisissa laatuvaatimuksissa käytetään kansallista standardia SFS 5968. Rikitön kevyt polttoöljy täyttää Suomessa eurooppalaisen dieselpolttoainestandardin SFS-EN 590 laatuvaatimukset.

Polttoöljyn minimitilaus on 500 litraa ja alle tuhannen litran tilauksiin lisätään pientoimituslisä.

Eepee Öljypalvelu myy polttoöljyn edullisesti ja toimitus tapahtuu nopeasti.

Eepee Öljypalvelun reaaliaikainen laskuri ilmoittaa polttoöljyn hinnan ennen tilausta. Tilaus on kätevä tehdä samalla lomakkeella. LASKE PÄIVÄN HINTA JA TEE TILAUS >>

Viikonlopun aikana tulleet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa Eepeen Öljypalveluun arkisin kello 8–16 p. 010 764 9600 (pvm/mpm) tai tehdä polttoöljytilauksen Eepeen ABC-asemilla.