Diesel

Eepee Öljypalvelu myy NEOTin toimittamia dieselpolttoaineita valtakunnallisesti niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksille. Dieselpolttoainetta käytetään puristussytytysjärjestelmällä varustetuissa dieselmoottoreissa muun muassa ajoneuvoissa, veneissä ja työkoneissa.

Eepee Öljypalvelun reaaliaikainen laskuri ilmoittaa dieselin hinnan ennen tilausta. Tilaus on kätevä tehdä samalla lomakkeella. LASKE PÄIVÄN HINTA JA TEE TILAUS >>

Viikonlopun aikana tulleet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa Eepeen Öljypalveluun arkisin kello 8–16 p. 010 764 9600 (pvm/mpm) tai tehdä diesel-tilauksen Eepeen ABC-asemilla.

Dieselin minimitilaus on 2 000 litraa, koska alle 2 000 litran tilaus voi näkyä laadullisesti polttoöljynä tai sen kylmäominaisuudet voivat olla heikommat. Tämä johtuu siitä, että kuljetusauton edellinen kuorma on voinut sisältää eri tuotetta.


Kylmänkestoa kaikkiin olosuhteisiin

Diesel Kesä
Kesälaatu: 1.5.­–31.8. samepiste max 0°C, suodatettavuus max -5°C
Kesälaatu: 1.9.–30.4. samepiste max -3°C, suodatettavuus max -8°C


Diesel Talvi - DIT -25/-35
Talvidieselin alin käyttölämpötila on -35 ja alin varastointilämpötila on -25 astetta.

Setaaniluku kertoo tehosta

Dieselpolttoaineiden tärkeimmät ominaisuudet liittyvät siihen, miten kylmässä polttoaine toimii ja miten nopeasti polttoaine syttyy moottorissa. Setaaniluku ilmaisee polttoaineen syttymisherkkyyttä. Mitä korkeampi setaaniluku on, sitä nopeampi on kylmäkäynnistys ja sitä vähemmän syntyy melua, päästöjä ja savutusta.

Uusiutuvat ainesosat madaltavat hiilikuormaa

Samalla tapaa kuin bensiini, dieselpolttoaine voi sisältää biopolttoaineita ja muita uusiutuvia ainesosia. Uusiutuvia komponentteja lisäämällä pystytään vähentämään hiilidioksidi-, hiukkas- ja lähipäästöjä. Suomessa myytävä dieselpolttoaine on myös rikitöntä (rikkipitoisuus alle 10 mg/kg).

 

LASKE PÄIVÄN HINTA JA TEE TILAUS >>