Voita 500 litraa polttoöljyä -arvonnan säännöt

Osallistujat
1. Arvonta on avoin kaikille Eepee Öljypalvelusta polttoöljyä tai dieseliä tilaaville yksityishenkilöille ja yrityksille, lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan työntekijöitä, heidän perheitään tai muita arvonnan järjestämiseen osallistuvia.

Kesto ja osallistuminen
2. Arvontaan voi osallistua tilaamalla polttoöljyä tai dieseliä Eepee Öljypalvelusta 1.1.2018 – 31.8.2018.

Palkinto
3. Arvontaan osallistuneiden polttoöljyä tai dieseliä tilanneiden keskuudesta arvotaan yksi voittaja, joka saa palkinnoksi Eepee Öljypalvelulta 500 litraa polttoöljyä tai dieseliä. Palkinto toimitetaan hyvityksenä seuraavassa tilauksessa. Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Palkinto arvotaan 14.9.2018 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

4. Palkinto ei ole vaihdettavissa, eikä saatavissa käteisenä. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.

5. Teknisen epäkohdan, tietoturvallisuusmurron, petoksen tai muun rikkomuksen sattuessa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruuttaa kilpailun tai lykätä sitä.

Yleistä
6. Osallistumalla arvontaan osanottaja hyväksyy ja sitoutuu näihin ehtoihin. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivuillaan.

7. Voittajan nimi julkistetaan arvonnan jälkeen verkkosivuilla.

8. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla Eepee Öljypalvelun rekisteriselosteesta. Vaatimukset tietojen korjaamisesta tai päivittämisestä tulee osoittaa Eepee Öljypalvelulle.

Järjestäjä: Eepee Öljypalvelu, Hyllykalliontie 2, 60510 Hyllykallio.